Kecskeméti párt keresek
Hölgyet keresek,ökölszex játékokhoz.
Anál szex is,érdekel.
40-es,Budapesti férfi vagyok.
Email:gaborsex@yahoo.com
Anál szex is,érdekel.
40-es,Budapesti férfi vagyok.
Email:gaborsex@yahoo.com
Sziasztok. Egy gátlástalan,mindenre nyitott nőt keresek,perverz szexjátékokhoz. Kedveld a nem megszokott dolgokat. 37 éves mindenre nyitott,nem független pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Pervi nővel ismerkednék Szolnok és környékéről!
40es pasi vagyok
sex.75@freemail.hu
40es pasi vagyok
sex.75@freemail.hu
Sziasztok. 37 éves nem független perverz pasi vagyok. Holnap reggel-délelőttre keresek egy hasonlóan perverz,sokmindenre nyitott lehetőleg női partnert. Hajdúnánáson. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. A jövő hét szerdán,júli 19. délelőtt Tiszavasváriban leszek. Lenne valakinek kedve talizni egy 37 éves,nem független perverz pasival? Sokmindenre nyitott vagyok. Szeretek irányítani,uralkodni. De attol sem zárkózom el,hogy valaki meggyötörje a farkamat. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
LAZA, KÖTETLEN SZEXRANDIHOZ LÁNYT!! TÁMOGATÁSSAL vagy anélkül!
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba.. smile
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a támogatás kiváltsa a szimpátia elvárását.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni!
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba.. smile
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a támogatás kiváltsa a szimpátia elvárását.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni!
Sziasztok. Polgár,Tiszavasvári,Tiszaújváros,közvetlen közeléböl keresek olyan nőt aki kedveli az alárendelt szerepet. Ha létezel,írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok
Switch vagy sub hőlgyel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolatra,aki szereti a szájpeckeket ki-megkötözést kisebb vagy nagyobb fájdalmakat Komárom-Esztergom,és a környező megyékből,de szívesen ismerkedek messzebbről is. Ha úgy van szóba jöhet domina is,de vele nem igazán gondolnám komolyan a kapcsolatot,de aztán sose lehet tudni bármi kialakulhat! E-mail.: fferko.89@gmail.com Írjatok bátran!
Switch vagy sub hőlgyel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolatra,aki szereti a szájpeckeket ki-megkötözést kisebb vagy nagyobb fájdalmakat Komárom-Esztergom,és a környező megyékből,de szívesen ismerkedek messzebbről is. Ha úgy van szóba jöhet domina is,de vele nem igazán gondolnám komolyan a kapcsolatot,de aztán sose lehet tudni bármi kialakulhat! E-mail.: fferko.89@gmail.com Írjatok bátran!