arra varoom a valaszt HOL lehet sokat es foleg sokszor szopni arrafele.....................
erdekelne peldaul hogy vannak-e arra parkok ahol jut fasz es geci..........................imadok nyilvanos parkokban is szopni gecit.
emlekeim szerint kaposvaron a szinhazpark isteni volt. ejjelente 6 faszt is nyomtak a szopos szamba...............de jol meg is basztak. sok kurva jart ki oda (Ez egy válasz Faszman34 üzenetére (2017. 10. 07. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 23:56
erdekelne peldaul hogy vannak-e arra parkok ahol jut fasz es geci..........................imadok nyilvanos parkokban is szopni gecit.
emlekeim szerint kaposvaron a szinhazpark isteni volt. ejjelente 6 faszt is nyomtak a szopos szamba...............de jol meg is basztak. sok kurva jart ki oda (Ez egy válasz Faszman34 üzenetére (2017. 10. 07. szombat 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam. Gyengém egy beválalos szopos kurva. Nem győződ a faszt szopni a meg ismersz
Írtam. Gyengém egy beválalos szopos kurva. Nem győződ a faszt szopni a meg ismersz
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2017. 10. 07. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 07. szombat 14:21

somogyban keresek -/kaposvar es kornyeke/- nyugis kituno szopo helyeket ahol jut sok kuki es geci. minden megoldas errdekel irj direct ide is
asheralexander@live.fr
asheralexander@live.fr
somogyban keresek -/kaposvar es kornyeke/- nyugis kituno szopo helyeket ahol jut sok kuki es geci. minden megoldas errdekel irj direct ide is
asheralexander@live.fr
asheralexander@live.fr
Szia szoposkurva én szopatnálak!
Balatonfenyvesről írok.. szopnék (Gumiban)szopatnék ( gumi vagy anélkül is ). rainbov1 kukac freemail pont hu a cimem!
(Ez egy válasz Darko üzenetére (2017. 05. 03. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
SOMOGY MEGYEBEN KERESEEK JO SZOPODAKAT AHOL LEHET SOKAT ES FOLEG SOKSZOR SZOPIKAZNI FASZT
Szia merre vagy
(Ez egy válasz Mackos86 üzenetére (2017. 04. 22. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 21:12

Sziasztok!
Somogy megyében Szopatnék, esetleg szopnék(gumiban) ! Mackós 31-éves srác vagyok! Helyem megoldott, de nekem jó a természetben vagy autóban is !Titkos kalandot keresek!
Somogy megyében Szopatnék, esetleg szopnék(gumiban) ! Mackós 31-éves srác vagyok! Helyem megoldott, de nekem jó a természetben vagy autóban is !Titkos kalandot keresek!
Sziasztok!