Sziasztok! Vas megyei hölgyet,párt keresek laza kötetlen sex kapcsolatra.Ápolt,45 éves nős pasi vagyok,18cm-es borotvált mérettel.Titkos kapcsolat is lehet,minden a hölgytől függ."ne szégyenld magad,a boldogság neked is jár"Kortól és alkattól függetlenül.
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv,Zoltán
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv,Zoltán
Miskolcon és környékén keres egy 19 éves fiatal srác egy idősebb hölgyet minden jóra!
Email: uzumymw7714@gmail.com
Email: uzumymw7714@gmail.com
Nyíregyháza környékén keresek 50 feletti hölgyet, lehet egyedülálló vagy férjezett is kötöttségek nélküli szexkapcsolatra. Én 28/186/84 vagyok.
nagy.tomi90@freemail.hu
nagy.tomi90@freemail.hu
Kedves hölgyek! 45-55 között keresek vékony testalkatú, kifejezetten intelligens és nyitott hölgyet csehországi swinger látogatásához. Csakis személyes találkozás utáni kölcsönös szimpátia esetén. lacki78@hotmail.com
Sziasztok. Debrecen és környékén ismerkednék érett nővel kötetlen tartós sexkapxsira 40+ korosztalytól. esetleg idős párral,a hölgy örömére. emailben irjatok gykrisz240 @freemail.hu
Sziasztok! 26 éves heteró srác vagyok. Hölgyekkel ismerkednék minden formában.
Bp belvárosában várom kényelmes otthonomba ahol eltölthetünk pár eszméletlen órát. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Képet is tudok küldeni ha szeretnétek.
stacks12@hotmail.com on írjatok
Bp belvárosában várom kényelmes otthonomba ahol eltölthetünk pár eszméletlen órát. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Képet is tudok küldeni ha szeretnétek.
stacks12@hotmail.com on írjatok
Idősebb hölgy partnerem keresem 45 felett. Én 45/178/118.
sexvelm@citromail.hu
sexvelm@citromail.hu
Sziasztok , idős nőt keresek minden jóra 65 év korig Pest megye Vác és környéke , én 48év 172cm 74kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
bognarerno@freemail.hu
Sziasztok! Vas megyében Bük Sárvár környékén keresek 45-65 éves hölgyet szex kapcsolatra. mindenben benne vagyok!!!
30 éves srác vagyok bp en és próba szintjén megpróbálnék keresni magam mellé vkit aki benne van dolgokba a szexuális életem jelenleg nincs a toppon akár egy párhoz is hozzácsatlakoznék de hozzáteszem semmi meleg hajlamom nincsen !!!!!nem is túlságosan bízom ebben az egészben de megpróbálom nem a tul vagányak társaságába tartozom !! Adok egy tel számot ha gondolod hívj 06702399146
Sziasztok. Vas megyei pontosabban Bük környéki lányt-asszonyt keresek csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
Sziasztok!
Pest megyei 21 éves hetero srác vagyok, alkalmi vagy rendszeres szexpartnert keresek! Érettebb nőktől sem riadok vissza. Válasz email-ben várok- > levente0601@hotmail.com
Pest megyei 21 éves hetero srác vagyok, alkalmi vagy rendszeres szexpartnert keresek! Érettebb nőktől sem riadok vissza. Válasz email-ben várok- > levente0601@hotmail.com
Nyiregyházi idosebb hölgyet keresek szexpartnernek kenyesztetnem orálisan
Nyiregyházi hellyel rendelkezo elhanyagolt.maganyos idősebb hölgyet keresek alkalmira kenyesztetesre. Viszonzas nélkül is.írj priviben .laju85@citromail.hu címen, kufi85@freemail.hu címre. 31éves nyiregyi fiatalember vagyok helyem autóm sajnos nincsen. Sziasztok
idősebb hölgyek jelenkezését várom aki szerti a selyem bugyikat pl fracia mivel a tangát nem szertem