Kézcsók! Szopni szerető hölgyet keresek. Budapesten. 50-65 között.Szeretek nyalni, ujjazni. 46 éves pasi vagyok. Anyagi no.
Vampir974@gmail.com
Vampir974@gmail.com
Sziasztok! Sopron környékén szívesen "randiznék" akár azonnal is hölggyel! 30 611 22 71
Sziasztok!
Fecó vagyok 25 éves, sportos fiatalember.
Utazni tudok bárhova, kizárólag hölgyek részére szeretnék kényeztetès nyújtani, KORTÓL FÜGGETLENÜL keressenek bizalommal, Vieberen és e-mailben tudunk beszélni.
https://xhamster.com/users/mateossx
ferenckanos6@gmail.com
Fecó vagyok 25 éves, sportos fiatalember.
Utazni tudok bárhova, kizárólag hölgyek részére szeretnék kényeztetès nyújtani, KORTÓL FÜGGETLENÜL keressenek bizalommal, Vieberen és e-mailben tudunk beszélni.
https://xhamster.com/users/mateossx
ferenckanos6@gmail.com
Sziasztok.
23 éves biszex srác vagyok. Alkalmi kapcsolatot keresek. Párok, lányok, idősebb hölgyek, travik társaságában Pécsen vagy a környéken!
mark971129@gmail.com
Üzenet módosítása
23 éves biszex srác vagyok. Alkalmi kapcsolatot keresek. Párok, lányok, idősebb hölgyek, travik társaságában Pécsen vagy a környéken!
mark971129@gmail.com
Üzenet módosítása
Kézcsók!
Érett hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék, orálisan, tágítanám puncijuk, popsijuk. Kicsi, formás kezem van. Jól masszírozok.
Hajdú-bihariak jelentkezését várom.
mustang1967@indamail.hu
Érett hölgyeket, asszonyokat kényeztetnék, orálisan, tágítanám puncijuk, popsijuk. Kicsi, formás kezem van. Jól masszírozok.
Hajdú-bihariak jelentkezését várom.
mustang1967@indamail.hu
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet 55 sőt 60 év fölöttit. Tartós szex partnere szeretője lennék. 51 éves pasi vagyok feri196906@freemail.hu
ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok.
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
Keresek erre a fenti paraméterekre kapcsit
emailben: stomplevi@gmail.com
Sziasztok!53 éves bpi férfi vagyok.Idősebb hölggyel ismerkednék.Szeretem a nagy popsit,cicit.
Sziasztok hölgyek
34 éves vagyok, pasi, és szeretnék egy kellemes estét el tölteni határok nélkül, tabuk nélkül
Egyik kedvencem a punci nyalás, igazán szeretem kényeztetni. De persze ennél többet is tudok adni testileg
Kor nem számít, csak az érzés
Siófoki vagyok. 20-378-1124
Peti
34 éves vagyok, pasi, és szeretnék egy kellemes estét el tölteni határok nélkül, tabuk nélkül
Egyik kedvencem a punci nyalás, igazán szeretem kényeztetni. De persze ennél többet is tudok adni testileg
Kor nem számít, csak az érzés
Siófoki vagyok. 20-378-1124
Peti
Zala megyében keresnék Hölgyet vagy Párt az érettebb korosztályból. Én 37 éves kellő tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkező pasi vagyok. Email cím: szlacika36@gmail.com
Imádom az igényes érett nőket. Nyíregyházán keresek valakit aki igényes önmagára és nyitott új dolgokra.
Középkorú 50+ párt, hölgyet keresek Baranyában. Ha szereted fiatal, méretes, kitartó kemény faszom van sok gecivel. Imádok nyalni. Képcserével ismerkedhetünk wltm50plus@gmail.com
SZEXALBERLET HARMASBAN NONEK kiadó Nyíregyházi középkorú pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatrá.Hozzank költözés előny!! Választ emailben glaszlocsaba58@gmail.com
Sziasztok! 25 éves,viszonylag nagy mérettel rendelkező srác vagyok.Hölgyeket,lányokat, keresek kortól,testalkattól függetlenül Heves megyén belül. Bármilyen szexuális tevékenységre. Ha bármilyen vágyad van amit ki szeretnél élni rajtam megteheted tabuk nélkül! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com írj bátran :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com írj bátran :P
Hölgyeim az 50 feletti korosztályból felső korhatár nincs keresek hölgyeket vad érzéki szexre.
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Sziasztok egy budapesti lányt keresek egy vagy több alkalomra vagy képcsere is erdekel
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
Sziasztok!
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave
Sziasztok! Hajdú és Szabolcs megyéből keresek 40 feletti hölgyet aki találkozna fiatalabb, tapasztalatlan pasival.
1zsombor86@gmail.com ez a jó mail
1zsombor86@gmail.com ez a jó mail
Sziasztok! Hajdú és Szabolcs megyéből keresek 40 feletti hölgyet aki találkozna fiatalabb, tapasztalatlan pasival.
1zsombor89@gmail.com
1zsombor89@gmail.com
Sziasztok! Vas megyei hölgyet,párt keresek laza kötetlen sex kapcsolatra.Ápolt,45 éves nős pasi vagyok,18cm-es borotvált mérettel.Titkos kapcsolat is lehet,minden a hölgytől függ."ne szégyenld magad,a boldogság neked is jár"Kortól és alkattól függetlenül.
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv,Zoltán
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv,Zoltán