Sziasztok!
Keresek pesten 45-60 közötti férfias pasit aki szívesen megmasszírozna egy 37 éves aktív srácot! Szőrös test és farok előnyben!
Keresek pesten 45-60 közötti férfias pasit aki szívesen megmasszírozna egy 37 éves aktív srácot! Szőrös test és farok előnyben!
Sziasztok. Én egy 48 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen az ha egy fiú leszopna. Én közben kézzel verném ki Neked ha szeretnéd! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Hello. Debrecenben keresnék havert. Aki alkalmanként nyalokázna. Kezdő passzív előnyben Én csak aktívként. Kíváncsi,kezdô hetero srac. Email:gykrisz240 @freemail.hu
Sziasztok!
Sopron környékén keresek szopni szerető hölgyeket!!!
Teljes diszkréció.
kocsisjoci1@gmail.com
Teljes diszkréció.
kocsisjoci1@gmail.com
Szopatnék szopni imádó hölgyeket.
Addig szophatod ameddig csak akarod.
Teljes diszkréció.
csakegymail2001@citromail.hu
Addig szophatod ameddig csak akarod.
Teljes diszkréció.
csakegymail2001@citromail.hu
Fejer megyebe 23eves srac idos urakat szopna. Ha erdekel irj
Igazán jó pasi, jó farokkal, akit torkozhatnék? Szimpátia esetén akár több is lehet! :P Gyere, add torokra és élvezz egy nagyot!
kainlori@gmail.com
kainlori@gmail.com
Igazán helyes pasi, akit szophatnék, akár élvezésig is? Mélytorok is bejön, főleg ha jó farkad van és torokra tudod nyomni.
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van.
kainlori@gmail.com
Bp és Pest megye környékén valaki? Max 29! Utazni tudok, kocsi van.
kainlori@gmail.com
Sziasztok. Én egy 48 éves 105 kg és 178 cm magas nős pasi vagyok Kecskemétről. Még soha nem voltam pasival, de szeretném kipróbálni hogy milyen az ha egy fiú leszopna. Én közben kézzel verném ki Neked ha szeretnéd! Ha van akit érdekel kérem írjon! akommoka@citromail.hu
Most Bp jo pasi, akit elvezesig szophatnek?
Fullos pasit keresek Bp. és környékén, akit élvezésig szophatnék :P Max 29 éves érdekel. Írj valami elérhetőséget.
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! wink
Csao! Merről vagy?
(Ez egy válasz Kiváncsi23 üzenetére (2016. 08. 30. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
37 éves vagyok .Veszprém ,Balaton környékén keresek olyant aki leszop. balatonisrac38@citromail.hu
Szia, engem is érdekelne
(Ez egy válasz kisanicica üzenetére (2016. 08. 20. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 20. szombat 19:42
Sziasztok! Kíváncsi hetero vékony vagy átlagos testalkatú pasikat szopnék, 20-45 között. maximális diszkréció adott és elvárt. Ne légy szégyenlős, titkod a kettőnk titka marad.
Sziasztok!
Szívesen szopnék főleg fiatalabb,nagy intim mérettel rendelkező pasikat./Max:30/
Csak Bpek!
Ha komolyan gondolod,ide írj a részletekért: 69xaxa@gmail.com
Anyagiaktól mentesen,csak élvezetből...esetleg kölcsönös orál....
Szívesen szopnék főleg fiatalabb,nagy intim mérettel rendelkező pasikat./Max:30/
Csak Bpek!
Ha komolyan gondolod,ide írj a részletekért: 69xaxa@gmail.com
Anyagiaktól mentesen,csak élvezetből...esetleg kölcsönös orál....