Sziasztok! Budapestről várok, hellyel rendelkező női szexpartnert! Ma estére!
Szia. A közeljövőben fiukra nem lessz szükség ?
(Ez egy válasz galata2015 üzenetére (2016. 03. 20. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 20. vasárnap 09:24

Sziasztok! Budapestről várok, hellyel rendelkező női szexpartnert! Ma estére!
Hetero, bi, meleg pasikat azonnal leszopok. Helyem van, csak imádj kegyetlenül szájba kúrni, gecit nyeletni. Ha akarod ki is nyalhatlak és a számba hugyozhatsz. 32 éves, helyes pasi vagyok, csak nagyon imádok szopni! Próbálj ki és élvezni fogod az tuti. Ide írj: lenyelem@index.hu. vagy SMS: 70 609 2235
Sziasztok! Keresek valakit, aki leszopna. CSAK MA ESTÉRE budapesten, aki hellyel rendelkezik!!!! galata2015@indamail.hu
Sziasztok! Keresek valakit, aki leszopna. Kedd estére budapesten, aki hellyel rendelkezik!!!! galata2015@indamail.hu
Alkalmi vagy rendszeres női szextársat keresek budapesten én 23,179,77 intim 22cm
Sziasztok,nös férfiként,szopatnék Budapestrol
Szia! Szívesen lszopnálak pasi vagyok, 30/185mafas galata2015@indamail.hu
(Ez egy válasz szopo üzenetére (2016. 05. 03. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Keresek 1 fiatalabb nagyon nőies, filigrán igéző tekintetü transzi hölget, aki érdeklődne egy 38-as igényes, kultúrált , ápolt 181cm magas, sportos rövid barna hajú, Budapesti srác iránt! Imádnálak hölgyként kényezetni.... Nem hiszem el, hogy nincsen itt olyan igazán nőies Transzi aki anyagiaktól mentes és nem profi hirdető!
Írj ha érdekelnélek! adamandro35@gmail.com

Sziasztok Keresek újan érett, molett, anyuka,feleség laza szex kapcsolatban kor nem szamit
30-as gáláns férfi keres női szexpartnert Bp-ről és környékéről. Lehetsz diáklány, anyuka, feleség csak légy bevállalós.
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Házaspár is jöhet.
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Házaspár is jöhet.
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
Munka után hétköznaponként, 4-5 óra fele elmegyek hozzád, és leszoplak.
39 éves srác vagyok.
Helyed legyen, ápoltság fontos. Újbuda kp környéke előny.
riften7@gmail.com
39 éves srác vagyok.
Helyed legyen, ápoltság fontos. Újbuda kp környéke előny.
riften7@gmail.com
randomreg@freemail.hu ide írj
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2016. 12. 26. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 26. hétfő 18:40

Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
Irtam...
(Ez egy válasz érzékisrác91 üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Sziasztok!
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46