Sziasztok. Egy kedves hölgyel ismerkednék. 170/60/38 barna szem haj. Kép privibe. Hölgyet keresek Nem fiut!!!!!
Elérhetöségem peterhozdik@gmail.com
(Ez egy válasz Petyus1979 üzenetére (2017. 01. 14. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 06:20

Sziasztok. Egy kedves hölgyel ismerkednék. 170/60/38 barna szem haj. Kép privibe. Hölgyet keresek Nem fiut!!!!!
Egy fullos pasit torkoznek Bp-n. Max 29 eves!
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok. korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok
Egy kérdésem lenne . van egy videó, magyarpunci felhasználó töltötte fel magyar amatőr baszóparti néven avagy szeretsd pocakot . esetleg tudja valaki hogy ki a csaj aki kamerázik vagy van róla videó??? köszi
Egy kérdésem lenne . van egy videó, magyarpunci felhasználó töltötte fel magyar amatőr baszóparti néven avagy szeretsd pocakot . esetleg tudja valaki hogy ki a csaj aki kamerázik vagy van róla videó??? köszi
Kifejezetten nagy testű, érett nőt (40-65) - akár fiatalabbat is, természetes intimmel - vagy ilyen tagú párt keresek Budapestről. 34 éves, 192cm, kb 85 kg vagyok.
boytoy982@gmail.com címen elérhettek.
boytoy982@gmail.com címen elérhettek.
Fullos pasit keresek Bp. és környékén, akit élvezésig szophatnék :P Max 29 éves érdekel. Írj valami elérhetőséget.

Sziasztok!
Budapesti 50-s férfi vagyok.
Keresek egy lányt kötetlen,hosszútávú kapcsolatra.
csakte0318@gmail.com
Budapesti 50-s férfi vagyok.
Keresek egy lányt kötetlen,hosszútávú kapcsolatra.
csakte0318@gmail.com
Szia viktor spett facebook, keresd az ugro sielőt
dumaljunk
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 03. 10. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 10. péntek 13:21

Fullos pasit keresek Bp. és környékén, akit élvezésig szophatnék :P Max 29 éves érdekel. Írj valami elérhetőséget.

sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok. korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
30-as gáláns férfi keres női szexpartnert Bp-ről és környékéről. Lehetsz diáklány, anyuka, feleség csak légy bevállalós.
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
Igazán helyes, max 28 éves pasit keresek, akit élvezésig szophatnék, torkozhatnék. A lényeg, hogy szeress jókat és nagyokat élvezni.
kainlori@gmail.com
kainlori@gmail.com

sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu megtaláltok popiek001 goldenen
renault68@freemail.hu megtaláltok popiek001 goldenen
Sziasztok . Lányt nőt keresek tartós sexre ,lehetsz telt duci ! Én 47év 172cm 74kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Ápolt jófej párhoz csatlakoznék pest környékén.35 éves, vékony alkatú,értelmes, helyes srác vagyok...ebben a témában még tapasztalatlan.Ha van kedvetek ismerkedni velem,akkor írjatok,válaszolok mindenkinek.Diszkréciómról biztosítalak..Ha utálsz írni akkor egy finom kávé nálam?Nálatok?Tomi.
csaktomi80@gmail.com

Sziasztok!!
Budapesti vagány,sportos pasi vagyok szép farokkal!!
Keresem alkalmi sexpartnerem hölgyek 18-50 év között!!
És esetleg szép Transi is szóba jöhet pasziv felálásbsn!
Videó szexben is benne vagyok,ha cserélünk Sky cimet!!
Legyél beválalos,és élvezzünk együtt...!
pinyopapa@freemail.hu !!
Budapesti vagány,sportos pasi vagyok szép farokkal!!
Keresem alkalmi sexpartnerem hölgyek 18-50 év között!!
És esetleg szép Transi is szóba jöhet pasziv felálásbsn!
Videó szexben is benne vagyok,ha cserélünk Sky cimet!!
Legyél beválalos,és élvezzünk együtt...!
pinyopapa@freemail.hu !!
Szia pasi vagy?
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 03. 10. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 10. péntek 13:21

vannak-e meg olyan nyilvanos helyek pesten ahol biztosan sokszor megszoptatnanak? imadok szopni es imadom a sok gecit.
szeretek parkokban szopni faszt................regen a nepligetbe jartunk ki negyen kurvanenik es ott kurattuk meg egymast pasikkal. Neha versenyt szopikaltunk.
szeretek parkokban szopni faszt................regen a nepligetbe jartunk ki negyen kurvanenik es ott kurattuk meg egymast pasikkal. Neha versenyt szopikaltunk.
szia! ha szeretnél szopni, írj nekem erre a címre: mork-17@freemail.hu
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2017. 05. 27. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 19:02

vannak-e meg olyan nyilvanos helyek pesten ahol biztosan sokszor megszoptatnanak? imadok szopni es imadom a sok gecit.
Sziasztok hölgyet keresek 18-25 év között
ha lehet 168cm alatt
:*