Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Sziasztok. Vas megyei pontosabban Bük környéki lányt-asszonyt keresek csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak!
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Nyiregyházi hellyel rendelkezo. Maganyos elhanyagolt lány hölgyet keresek alkalmira kapcsolatra anyagiak nélkül. Helyem autóm nincsen. Írj ha van jelentkezo. kufi85@freemail.hu. laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok. Sziasztok
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

mi szabolcsi pár vagyunk. csatlakoznánk inteligens párokhoz. auto van. de lányt is fogadunk..
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Sziasztok! Fiatal, izmos pasi szexpartnert keres. Idősebb nőkre is elég rendesen beindulok. Testalkatom sportos, de többet majd csak szimpátia esetén írok/küldök
Elérhetőségem ahol mindent megtudunk beszélni:
email: parker@index.hu
goldengate: potc3

email: parker@index.hu
goldengate: potc3
Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am

Szexet akkarok ma imádok nyalni extrem dolgokat is kiprobalnek.06309305755
Imádok poncit nyalni akkar hosszú órakon keresztül a számba is elvezhetsz jelenkezetek. Kor max50 Apolt borotvalt kisé perverz 35eves pasi vagyok.
Szivesen szexelnék.Ma!!!!! Atlagos 75k 180c magas barna haj borotvalt apolt 35eves pasi vagyok. Imadom a szexet mindenre nyitott vagyok bp.
Talizunk mehetek.
Talizunk mehetek.
43/187/94, Budapesti, férfias férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspárhoz is csatlakozom.
Fotók még KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspárhoz is csatlakozom.
Fotók még KATT IDE > www.szexlacival.dx.am

Szia!
Írj emailt: sajtorta13@freemail.hu (Ez egy válasz renike79 üzenetére (2015. 06. 28. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 28. vasárnap 12:02
Írj emailt: sajtorta13@freemail.hu (Ez egy válasz renike79 üzenetére (2015. 06. 28. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok szex valaki szabolcs bolllllllllllllllllllllllllllllllll
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
6. swinger társaság
Soproni férfi vagyok aki szeret szopni ha van itt olyan férfi akit ez érdekelne kérem írjon
lollipop38@freemail.hu
lollipop38@freemail.hu
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek szexre éhes hölgyet 18-60 év közt. Én 46 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
olyanokkal ismerkednek akiknek volt mar reszuk csaladi szexben ezen belul is a testverszex erdekelne
koszonom a segitseget
szabopistu@yahoo.ro
koszonom a segitseget
szabopistu@yahoo.ro
Kedves Olvasó!
Szombathelyen leszek október 25 és 30 között.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napjaimat, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben.
6. swinger társaság
Szombathelyen leszek október 25 és 30 között.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napjaimat, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben.
6. swinger társaság