Keménykezű Úrnőt vagy Urat vagy mindkettőt keresek, akiknek az engedelmes ribanca lehetnék: ramsfeld@azet.sk
Veszprémi sportos masszőr src
Igényes házaspárral ismerkedne barátkozna
Igényes házaspárral ismerkedne barátkozna
kanos13@citromail.hu
Sziasztok! 43 éves ari pasi vagyok. Olyan párt keresek akik nyitottak és a pár hölgytagjának pinusát kinyalhatom spermásan!
Szia kedves. Nagy baj, ha én 34 vagyok?
(Ez egy válasz Felfedezunk1 üzenetére (2019. 12. 11. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 19:25

40-es csinos hölgy vagyok
18-30 éves korig keres
Fiukat, akik a férjemmel
Közösen kényeztetnének
Fényképes bemutatkozókat várok!
Érdekel az elképzelésetek is!
felfedezunk1@freemail.hu
18-30 éves korig keres
Fiukat, akik a férjemmel
Közösen kényeztetnének
felfedezunk1@freemail.hu
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
40-es csinos hölgy vagyok
18-30 éves korig keres
Fiukat, akik a férjemmel
Közösen kényeztetnének
felfedezunk1@freemail.hu
18-30 éves korig keres
Fiukat, akik a férjemmel
Közösen kényeztetnének
felfedezunk1@freemail.hu
Sziasztok!Pàrokhoz csatlakoznék a hölgy örömére 18as mérettel.40 és hetero férfi vagyok.Ha érdekel írj kedvencman@gmail.com.
Sziasztok!
Mi egy baráti pár vagyunk.
BUDAPEST
"Heterók vagyunk enyhe bi talán beleférne."
Párt keresünk akivel vagy akikkel időnként eltudunk bújni huncutkodni.
Ha van kedvetek egy szimpatikus párral kiélni a titkos vágyaitok írjatok nyugodtan.
(Lehetőleg csak egy párt szeretnénk találni akár hosszabb távon ha lehet.)
Nem levelezni szeretnénk.!
friend2000@indamail.hu
Mi egy baráti pár vagyunk.
BUDAPEST
"Heterók vagyunk enyhe bi talán beleférne."
Párt keresünk akivel vagy akikkel időnként eltudunk bújni huncutkodni.
Ha van kedvetek egy szimpatikus párral kiélni a titkos vágyaitok írjatok nyugodtan.
(Lehetőleg csak egy párt szeretnénk találni akár hosszabb távon ha lehet.)
Nem levelezni szeretnénk.!
friend2000@indamail.hu
Sziasztok!
Szegedi igényes pár vagyunk. Párokat vagy hölgyet keres. A pár hölgy tagja biszexuális. Hétvégi gabalyodáshoz keresgélünk. Ha messzebb laktok, utazás és hely sem problema. Tapasztalatunk van. Kezdeményezőek vagyunk. Kezdésnek ezen az email címen fogadnánk az első lépéseket, (mert itt a belső levelezés szerintünk katasztrofális,) így akár hangouts-on is írhattok: deepsenselife@gmail.com. Normális kommunikaciot szeretnénk.
Szegedi igényes pár vagyunk. Párokat vagy hölgyet keres. A pár hölgy tagja biszexuális. Hétvégi gabalyodáshoz keresgélünk. Ha messzebb laktok, utazás és hely sem problema. Tapasztalatunk van. Kezdeményezőek vagyunk. Kezdésnek ezen az email címen fogadnánk az első lépéseket, (mert itt a belső levelezés szerintünk katasztrofális,) így akár hangouts-on is írhattok: deepsenselife@gmail.com. Normális kommunikaciot szeretnénk.
Sziasztok párommal szeretnénk kipróbálni,hogy milyen ha még egy nő csatlakozik hozzánk egy alkalomról lenne szó. 26-35éves korú nőt keresünk mindkettőnk örömére és diszkréciót szeretnénk. Ha érdekel képeket várunk a 666cica@citromail.hu címre mi Csongrád megyeiek vagyunk.
Sziasztok! 40-es vékony pasi vagyok, imádom a telt idomokat szívesen beszállnék hozzátok harmadiknak.
istike0903@gmail.com (Ez egy válasz renike792 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 22:30
istike0903@gmail.com (Ez egy válasz renike792 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok 40 párok vagyunk normális vidám pár csinosan telt molett csaj és spriccelos puncija keresünk párokat pasikat csajokat utazni tudunk
Szia esetleg privát email?
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok 40 párok vagyunk normális vidám pár csinosan telt molett csaj és spriccelos puncija keresünk párokat pasikat csajokat utazni tudunk
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 30-45éves pasik, párok jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik az arányosan TELT, DUCI( 90+)idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik ,párok jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK, PÁROK IRJANAK AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!fényképes Bemutatkozásokat kérnénk. (kivancsi5350@gmail.com) NEM UTAZUNK 160-200-300-KM-t!!!!TISZA TÓ KÖRNYÉKE KÖSZI!!!
Sziasztok. Ismerkednèk Siófok és környékén. Kor,nem számít. Csak legyél igényes, ápolt. smile
20-378-1124.
20-378-1124.
Sziasztok! Győr környékén keresek párokat akik szeretnének hármas szexhez férfit. Ápolt, átlagos (175cm/75kg), 46 éves férfi vagyok. Számomra a diszkréció fontos. Kor nem számít. Akit érdekel írjon: tallozotallozo@gmail.com
Sziasztok
Ha Győrben akadna olyan pár aki fiút keres harmadiknak és ismerkedni is hajlandó akkor bármikor írhat emailt és ezer örömmel mesélek magamról, hogy kiderüljön a szinpátia kölcsönös avagy nem !
Nem válogatok olyanok alapján mint a kor vagy testalkat ! Számomra legfontosabb dolgok a szinpátia, hiigénia, diszkréció !!!!! harmasnegyesgyor@gmail.com e-mail ra várom az ismerkedni és huncutkodni vágyók üzeneteit

Ha Győrben akadna olyan pár aki fiút keres harmadiknak és ismerkedni is hajlandó akkor bármikor írhat emailt és ezer örömmel mesélek magamról, hogy kiderüljön a szinpátia kölcsönös avagy nem !
Nem válogatok olyanok alapján mint a kor vagy testalkat ! Számomra legfontosabb dolgok a szinpátia, hiigénia, diszkréció !!!!! harmasnegyesgyor@gmail.com e-mail ra várom az ismerkedni és huncutkodni vágyók üzeneteit
Sziasztok! 25 éves vagyok, szőke haj, kék szem, 177 cm magas, 79 kg sportos testalkatú. Szívesen találkoznék nőkkel, és párokkal. Akár egy közös vacsora, kis kikapcsolódás, beszélgetés, ismerkedés. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor jön ami jön. smile Távolság nem akadály! email : kissponta994@citromail.hu
További kellemes napot!
További kellemes napot!
Sziasztok!152/56/53 és 180/85/55 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk: zodit64@gmail.com
Sziasztok, írjatok nekem egy emailt, nem banjatok meg.
A többi titok, majd e-mailben
Swampus88@gmail.com (Ez egy válasz renike792 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi titok, majd e-mailben

Swampus88@gmail.com (Ez egy válasz renike792 üzenetére (2019. 09. 17. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)