26 éves , ápolt srác csatlakozna párokhoz, csoportokhoz, kor nem számít
Budapest vagy Fejér megye

Sziasztok!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
kedvcsináló kép
(Ez egy válasz fuszlee üzenetére (2016. 03. 18. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 18. péntek 21:31

Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek
szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni

sziasztok! Eger közelében keresek nőket
18-50 éves korig
akár 2 nő is jöhet talán pár, helyem nincs :/ skypra vegyetek fel : kerzoo1 vagy emailben küdljetek képet és írjatok, janeszsz@freemail.hu

Ma délutáni vagy esti időtöltéshez keressük bi párok társaságát! Bgyarmat-Vác-Bp vonalon! utazni tudunk

Írj smst305271451
(Ez egy válasz irjmanekem üzenetére (2016. 03. 30. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 30. szerda 13:51

Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
sziasztok !
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Ha szimpatikus benne lennék tudsz küldeni képet irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz rigó üzenetére (2016. 03. 30. szerda 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ápolt illatos férfiként szeretnék jelentkezni, irjmanekem@indamail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:36

Sziasztok 40-es kedves feleség vagyok...gyönyörű csuszi puncival ....szeretnék egyszerre sok férfival szeretkezni a férjem jelenlétében ....szeretném kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak vannak bennem....
Melinda pina barátnőm dugatására keresünk fiúkat debrecen.
28 éves miskolci àpolt borotvàlt sràc vagyok szívesen csatlakoznék pàrokhoz csoportokhoz!
Hello emailbe fel tudjuk venni a kapcsolatot?
(Ez egy válasz hakim üzenetére (2016. 01. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv. Szex partnert keresunk a parommal, 35 eves korig nő vagy ferfi partner szoba johet, vagy esetleg parok. Pest megyeiek elonyben, jelentkezest email cimen varjuk fenykepes.
sanyika18@gmail.hu

Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek
szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni

Sziasztok...Csini pár vagyunk és kultúrált 3-4 fős gang banget szervezünk a páromnak aki orálisan megcsapol titeket ha enyhe bisex belefér nektek...itt az oldalon a szexpartnerkeresőben részletesen irtunk maillel.
Szia Manika! Csatlakoznék hozzátok szívesen, képeket, bemutatkozást küldök szívesen emailben, írj!
sokcsont@gmail.com
(Ez egy válasz manika üzenetére (2016. 03. 12. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia manika. Szívesen csatlakoznék hozzátok bpattila79@gmail.com
(Ez egy válasz manika üzenetére (2016. 03. 12. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mi is pár vagyunk szívesen ismerkednénk.
Sziasztok. Bp.i nem független fiatalos (165 / 65 sportos szálkás alkat borotvált intim 18 / 5) férfi vagyok. Párhuzamosan csatlakoznék mind két fél örömére. Enyhe bi szexualitás belefér
Alkat-kor nem számít. Ápoltság és higiénia annál inkább. bpattila79@gmail.com

Hali, párokhoz csatlakoznék harmadiknak, mindkét fél örömére!! Imádok szopni és nyalni!!