Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
Sziasztok!152/56/55 és 180/85/57 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk: zodit64@gmail.com
Sziasztok!152/56/55 és 180/85/57 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk: zodit64@gmail.com
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
51Éves független férfi, Veszprém megye, és környékén csatlakozna párhoz, akiet orálisan kényeztetnék. A Hölgynek puncit, popsit nyalnák, akár milyen hosszan, az Úrnak szopnék. Aktus kőzben is... Hétvégeken...Email cimem: viceroy2@indamail.hu
Sziasztok 22 eves srac vagyok ,szabolcs megyéből keresek hölgyet akivel el lehetne lenni, esetleg a kozeli megyékből, Nyiregyhazi vagyok, ha esetleg vágynál egy jó zsenge húsra akinek hagynád hogy megkezeljen
irj az e-mailemre: kboton567@gmail.com

danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
Párt keresek Pest Vác vonalán,63.éves férfi vagyok
Felső korhatár nincs,esetleg idő nő is jelentkezhet.pesma3@freemail.hu
Felső korhatár nincs,esetleg idő nő is jelentkezhet.pesma3@freemail.hu
Sziasztok. Debrecenben keresek párt,hölgyet korosztálytól függetlenül ahova beszálhatnék. 38/190/88/ 16/5 pasi vagyok. Nagyon szeretnék idősebb hölgyeket is kényeztetni. Szexuálisan nagyon nyitott vagyok.
userpcuser123456789@gmail.com
fütykös
userpcuser123456789@gmail.com
fütykös
Szia János vagyok 63.éves,szivesen csatlakoznék hozzátok.pesma3@freemail.hu
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
Ha mèg aktuális akkor írjatok rám jancsarlaszloo@gmail.com
(Ez egy válasz KB2025 üzenetére (2021. 05. 07. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 13:08

Sziasztok,
párommal szeretnénk egy másik párral kipróbálni. Röviden pár szóban bemutatkoznánk, hogyha ezek alapján szimpatikusak vagyunk akkor utána cserélhetnénk képeket.
A Hölgy 20 éves, 174 cm, kb 80 kg. Ott kerek ahol kell, gyönyörű hatalmas mellek és kerek popsi..és persze friss zamatos punci!
Jómagam 26 éves vagyok, 180 cm és 88 kg. Sportos és joképű srác vagyok a legtöbb nő szerint.
Korban nem ragaszkodunk a 20-as éveikben járó párokhoz, érdeklenenk a 30-as, 40-es párok is.
Amenniyben szimpatikusak vagyunk, írjatok mihamarabb, hogy tudjuk egymást élvezni.
Addig is puszi:
K&B
párommal szeretnénk egy másik párral kipróbálni. Röviden pár szóban bemutatkoznánk, hogyha ezek alapján szimpatikusak vagyunk akkor utána cserélhetnénk képeket.
A Hölgy 20 éves, 174 cm, kb 80 kg. Ott kerek ahol kell, gyönyörű hatalmas mellek és kerek popsi..és persze friss zamatos punci!
Jómagam 26 éves vagyok, 180 cm és 88 kg. Sportos és joképű srác vagyok a legtöbb nő szerint.

Korban nem ragaszkodunk a 20-as éveikben járó párokhoz, érdeklenenk a 30-as, 40-es párok is.
Amenniyben szimpatikusak vagyunk, írjatok mihamarabb, hogy tudjuk egymást élvezni.
Addig is puszi:
K&B
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
Sziasztok 18 éves fiatal fiú keres magának idősebb nőt. Párok is szóba jöhetnek. Ha valakit érdekel nyugodtan írjon
benjamin750@freemail.hu
benjamin750@freemail.hu
Mi egy pár vagyunk fiu 37 éves lány 35 éves és Pilis környékén keresnénk lányt kölcsönös kényeztetésre esetleg pasit a hölgy kényeztetésére irj ha benne lennél a pr11@citromail.hu ra
06202798446 emma8 a whatsappom. 3mas?
(Ez egy válasz Emma8 üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Érdekelne a 3mas. 06202798446 whatsappom (Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 01. hétfő 19:41
Érdekelne a 3mas. 06202798446 whatsappom (Ez egy válasz pappjanos üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

üdvözlet mindenkinek
mi egy fiatal pár vagyunk 30/25
keresünk megbizható normális párt vagy férfit esetleg lányt aki csatlakozna hozzánk
mi egy fiatal pár vagyunk 30/25
keresünk megbizható normális párt vagy férfit esetleg lányt aki csatlakozna hozzánk
Szia engem érdekelne ha még aktuális itt ell érték bencem828@gmail.com
(Ez egy válasz Renegát üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 15. vasárnap 12:19

Sziasztok 45/40 pár vagyunk férfi beszállót keresünk a hölgy örömére.
Szia. Mi 43 és 45 éves pár vagyunk. Mi is párt keresünk. Ha írsz az e mail címre ott jobban tudunk kommunikálni. krisz.sza78@gmail.com
(Ez egy válasz KB2025 üzenetére (2021. 05. 07. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 13:08

Sziasztok,
Addig is puszi:
K&B

Addig is puszi:
K&B