Hello rigó, én jelentkezek az akcióra. Küldj emailt az elvárásokról: derum@freemail.hu
21-éves szép kerek seggű barátnömnek keresunk nagy farku pasit àllandó dugatàsára lehetsz idosebb is.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek sexpartnernek hosszútávon.imádok nyalni,farkam 17 cm borotvált vagyok és kultúrált.olyant is keresek aki szeret kocsikázni,mert az országot járom minden nap.Bp-ről indulok és oda is jövök vissza.
popperjozsef77@gmail.com
popperjozsef77@gmail.com

Sziasztok!
Ha mégis/újra keresnétek fiút...
36 éves ápolt, intelligens, 185cm magas, normál testalkatú srác vagyok - vastag és kemény intimitással
-, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó párhoz, kisebb gruppen bulihoz csatlakoznék Budapesten (és a közelében)!
gaboratigris@gmail.com (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 05. 17. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 17. kedd 10:11
Ha mégis/újra keresnétek fiút...

36 éves ápolt, intelligens, 185cm magas, normál testalkatú srác vagyok - vastag és kemény intimitással

gaboratigris@gmail.com (Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 05. 17. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönjük a sok jelentkezőt
Fiút sikerült találnunk 

Sziasztok!! házaspárt,párt, vagy szóló holgyet szopatnék.......................
Sziasztok! Biszex párokkal ismerkednénk 4 es gabalyodásra!
Szia, én 27 éves vagyok igaz, de jelentkeznék mind két fél örömére
sokcsont@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 08. vasárnap 14:01

Sziasztok, mi egy 50-es pár vagyunk. Hármas játékokhoz keresünk nem független férfit 45-50 évest, aki beszáll hetero és bi témában mindkét fél örömére és saját magáéra is.
50 feletti nagy farkú borotvált urat keresünk
Sziasztok! Merre vagytok? titkosboy@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mi egy 50-es pár vagyunk. Hármas játékokhoz keresünk nem független férfit 45-50 évest, aki beszáll hetero és bi témában mindkét fél örömére és saját magáéra is.
Sziasztok! Merre vagytok? titkosboy@gmail.com
(Ez egy válasz szopo üzenetére (2016. 05. 08. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönjük a sok jelentkezőt
Fiút sikerült találnunk 

Sziasztok! Fiatal, izmos pasi szexpartnert keres. Idősebb nőkre is elég rendesen beindulok. Testalkatom sportos, de többet majd csak szimpátia esetén írok/küldök
Elérhetőségem ahol mindent megtudunk beszélni:
email: parker@index.hu
goldengate: potc3

email: parker@index.hu
goldengate: potc3
38-as igényes, kultúrált , ápolt 181cm magas, sportos rövid barna hajú, Budapesti srác vagyok, párkapcsolatban. Örömmel csatlakoznék harmónikus párhoz, mindkét fél öröméreú. Imádom hosszasan kényeztetni egyaránt a mézescsuport és kéjrudat. Lehettek kicsit perverzek is....
adamandro35@gmail.com

Kecskeméten keresek fiúkat vagy lányokat szórakoztatásra, közös élvezetekre, nyitott vagyok mindenre
Nagy intim méret!
Email: sokcsont@gmail.com

Sziasztok! Önmagunkra és környezetünkre igényes 40 éves pár vagyunk ( Joci kigyúrt kondis alkat, Mona molett) és partner hölgyet keresünk hármas együttléthez (25-35 éves korig) kölcsönös örömszerzés céljából!! Pasik ne írjanak. Még nem volt részünk ilyesmibe, de nagyon szeretnénk kipróbálni.
sziasztok,jelentkeznék.......................

Sziasztok! És én is benne lennék. galata2015@indamail.hu köszi
(Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 04. 29. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 29. péntek 12:23

Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, ügyes szép leányzó és korai magömléses fiú. Mindkettőnk szórakozására keresünk fiút, lányt, párokat. Csak értelmes jelentkezők írjanak!
Sziasztok engem is érdekelne! 82bumbi@gmail.com
(Ez egy válasz 20házaspár üzenetére (2016. 05. 02. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , én szeretnék jelentkezni , lendrodi20@gmail.com