Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok ! 34 180 95 Párhoz csatlakoznék, mindenki örömére, Bp és környékén . Előny, ha a pasi markáns, aktív ! Hely kellene . Képet cserélhetünk ! Diszkrét, potens, fiú vagyok ! 06 30 723 4442
Ápolt jófej párhoz csatlakoznék pest környékén.35 éves, vékony alkatú,értelmes, helyes srác vagyok...ebben a témában még tapasztalatlan.Ha van kedvetek ismerkedni velem,akkor írjatok,válaszolok mindenkinek.Diszkréciómról biztosítalak..Ha utálsz írni akkor egy finom kávé nálam?Nálatok?Tomi.
csaktomi80@gmail.com

Sziasztok.esetleg 2 pasi 1 hölgy felállás? Bp.igaz a hölgy még nem volt hölgyel de benne lenne. sexbp40@gmail.com
(Ez egy válasz popiek003 üzenetére (2017. 05. 22. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 22. hétfő 14:21

sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu megtaláltok popiek001 goldenen
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
Part keresek a hölgy kényeztetésére 180.95.49 Bp.pasi sexbp40@gmail.com
60 évas fiatalos potens férfi vagyok. Szivesen csatlakozok hármas együttléthez!
(Ez egy válasz parban33 üzenetére (2016. 05. 29. vasárnap 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
60 évas fiatalos potens férfi vagyok. Szivesen csatlakozok hármas együttléthez! Budapesten vagy vonzáskorzetében. 177/88 20/4 méret kertib56@freemail.hu
60 évas fiatalos potens férfi vagyok. Szivesen csatlakozok hármas együttléthez!
Sziasztok!152/56/50 és 180/85/52 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk. Csak párt keresünk!
Szia.írj
sexbp40@gmail.com
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 11:15

Sziasztok !Molett Ceglédi nő vagyok !Hosszú távra keresek szexpartnert,esetleg párhoz is csatlakoznék teljessen kezdő vagyok ! De imádom a szexet ! email:jakabreka88@freemail.hu
Sziasztok.Bp 180.95.49 pasi a hölgy kényeztetésébe besegitene smile sexbp40@gmail.com
Sziasztok , idős vagy fiatal párhoz beszállnék Pest megye Vác és környéke ,én 172cm 74kg 47év barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok.Bp 180.95.49 pasi a hölgy kényeztetésébe besegitene
sexbp40@gmail.com

Sziasztok, Fehérváron keresnék egy párt akihez csatlakoznék. 27 éves sport alkatú, nem dohányzó, focista vagyok.
e-mail: toskow@gmx.ch
e-mail: toskow@gmx.ch
32-38 éves pár keres pasit a hölgy örömére.csak fényképes levélre válaszolunk.( Csongrád megye) moncsa1983@gmail.com
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok. korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetében.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok Győrben szexpartner mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!
30 éves,sportos, igényes,ápolt,borotvált srác vagyok!Párokhoz szívesen csatlakoznék segítségnek!A szexben beválalok vagyok!
Nem fogjátok megbánni!
Képet szívesen küldök,ha kapok rólatok én is!
Email:ricsi860522@freemail.hu
30 éves,sportos, igényes,ápolt,borotvált srác vagyok!Párokhoz szívesen csatlakoznék segítségnek!A szexben beválalok vagyok!