Sziasztok
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Sziasztok Soltvadkert Közelében párt hölgyet keresek minden jóra potens 30as pasi vagyok. dug-ni@hotmail.com
Sziasztok! Keszthely és környékén keresnék párokat akik férfit keresnek én 48 éves ápolt nagy intim méretel rendelkező férfi vagyok. 06304562545
Sziasztok!Zalaegerszeg és környékén keresnék párokat akik pasit keresnek 3.nak.Én egy átlagos pasi vagyok átlagos méretekkel.
csabika074@freemail.hu
csabika074@freemail.hu
Sziasztok.41.175.80ápolt igényes borotvált pasi vagyok.Debreceni párt házaspárt keresek a hölgy örömére heteró alapon.Hölgy is írhat. dorcijani@gmail.com
Sziasztok bp 11ker 33éves pasi unatkozik mostanában elég sokat lenne kedve valakinek eggyütt unatkozi vele 184cm75kg
Sziasztok! Mi egy fiatal szexkedvelő pár vagyunk.hasonló párt vagy hölgyet keresünk ma este budapesten.
farkasbarby21@gmail.com
farkasbarby21@gmail.com
Heló. 36/N és 24/F házaspár,mind hármunk kényeztetésére keres 18-35 év közötti nőt. Kép csere emailban.. csillagcsocs23@gmail.com Hely hiány miatt szállás vagy nálad.1 alkalom,de akár hosszú távra is.
Párokhoz csatlakoznék. sexvelm@citromail.hu
Sziasztok Dunakeszi közeléből keresünk párt baráti sex kapcsolatra.Heterok vagyunk mind ketten!
Közös programok is oké!!
par74@freemail.hu
Közös programok is oké!!
par74@freemail.hu
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
UI:Kép nélkül senkise keressen ! Nekünk is van és ezt elvárjuk másoktól is.
renault68@freemail.hu
UI:Kép nélkül senkise keressen ! Nekünk is van és ezt elvárjuk másoktól is.
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
50/40 es pár vagyunk, párt, vagy szóló hetero fiút keresünk. Fogadni nem, de menni tudunk! Teljesen kezdők vagyunk, de nem akarjuk ezt kihagyni! Fényképes bemutatkozó levél után mi is küldünk.
Egyenlőre kicsit félénken, bizalmatlanul állunk, de remélem hamar elvesztjük a szüzességünket
aond2020@gmail.com
50/40 es pár vagyunk, párt, vagy szóló hetero fiút keresünk. Fogadni nem, de menni tudunk! Teljesen kezdők vagyunk, de nem akarjuk ezt kihagyni! Fényképes bemutatkozó levél után mi is küldünk.
Egyenlőre kicsit félénken, bizalmatlanul állunk, de remélem hamar elvesztjük a szüzességünket
aond2020@gmail.com
Lányt, párt keresek! Bp. és környéke - 06203363101
Sziasztok. 37 éves bixesz vagyok. Debrecenből keresek házaspárt mind két fél örömére.
sajnálom nem kaptuk meg !! nikko7@freemail.hu
(Ez egy válasz kismila96 üzenetére (2017. 08. 19. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Én egy 32 éves, többesben rutinos pasi vagyok
Valódi és nem felnagyított..
20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Én egy 32 éves, többesben rutinos pasi vagyok
Valódi és nem felnagyított..
20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Én is irtam nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 19. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
szia írtunk neked de az email cimed nem jó
(Ez egy válasz tomo44 üzenetére (2017. 06. 28. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 28. szerda 10:40
Üdv!
22 éves kb szűz fiú vagyok kis farokkal (15cm). Csatlakoznék elsősorban bi párokhoz, de minden érdekel!!!
Komárom-Esztergom vagy Budapest!!!
Email ne tévesszen meg nem kamu!
lol445@freemail.hu
22 éves kb szűz fiú vagyok kis farokkal (15cm). Csatlakoznék elsősorban bi párokhoz, de minden érdekel!!!
Komárom-Esztergom vagy Budapest!!!
Email ne tévesszen meg nem kamu!
lol445@freemail.hu
NOT kERESEK SEX KAPCSOLATRA EXTREM,BIZARR,PISS,KREOL ,BARNA ,JO ALAKU ,19-35-IG. PASI..
Sziasztok!
- Jönnétek Debrecenbe a virágkarnevált megnézni, de nincs szállásotok, vagy sajnáljátok a 8-15ezer forintot hotelre költeni?
- Huncut kedvű pár vagytok?
- szerettek ismerkedni?
Itt a helyetek! Szimpátia esetén 4esben is összebújhatunk, ha nem volna meg a kellő 4 igen, akkor is nálunk alhattok, borozgathatunk, beszélgethetünk.
Debrecen-újkerti 2 szobás(mindkettő franciaágyas) otthonunkban szívesen látunk
Puszi
T&L
- Jönnétek Debrecenbe a virágkarnevált megnézni, de nincs szállásotok, vagy sajnáljátok a 8-15ezer forintot hotelre költeni?
- Huncut kedvű pár vagytok?
- szerettek ismerkedni?
Itt a helyetek! Szimpátia esetén 4esben is összebújhatunk, ha nem volna meg a kellő 4 igen, akkor is nálunk alhattok, borozgathatunk, beszélgethetünk.
Debrecen-újkerti 2 szobás(mindkettő franciaágyas) otthonunkban szívesen látunk
Puszi
T&L