Sziasztok, 23 éves Bp-i srác csatlakozik szivesen, párokhoz, vagy csak feleséget kielégíteni és a férje nézi, vagy amit szeretnétek, mindenre nyitott vagyok. xdrive330@citromail.hu az elérhetőségem
győri srác nöt vagy párt keres
Sziasztok! Mindenre nyitott Bp.i 166/66 (39 éves, de igazán fiatalos és kitartó!!) sportos alkatú független biszex férfi vagyok. Keresem azt az egymást szerető Budapesti párt, akik szívesen színesítenék velem a szexuális kapcsolatukat! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem a szexualitás igazi varázsa! Régóta izgat egy házibarát szerep... Bővebben mailen. ballaantal01@gmail.com
Sziasztok!
Húsvét utáni héten, pécsi párt vagy hölgyet keres egy 39 éves férfi kikapcsolódás céljából.
croso@freemail.hu
Húsvét utáni héten, pécsi párt vagy hölgyet keres egy 39 éves férfi kikapcsolódás céljából.
croso@freemail.hu
Sziasztok párokhoz csatlakoznék Sopron környékén 06205089608
43 éves budapesti, házas férfi vagyok. Szivesen ismerkedem szóló hölgyekkel vagy olyan párokkal, akik gyakoroljàk a 3as felállást és szeretnének egy diszkrét harmadikat. bpfiu27@freemail.hu
Sziasztok! Gergő vagyok 30éves pasi pest megyéből, akinek van egy 33éves menyasszonya. Ismerkednénk olyan hetero párokkal akik valóban hajlandóak találkozni és közös szimpátia esetén nem csak nézegetni szeretnék a frissen megismert lehetőségeket. Első körben várnánk egy részletes bemutatkozást esetleg egy-két fotóval, nyilván nem aktot várunk! Természetesen mi is azonos szintű bemutatkozót küldünk válaszban. Gergő & Zsuzsi smile 2018p9lite@gmail.com
Debrecen környékén csatlakoznék párokhoz,hölgy örömére!!!
Sziasztok
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Sziasztok!152/56/50 és 180/85/52 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk.
sziasztok
197 cm, 93 kg vagyok, Debrecenben élek
valósan 20/6 a méretem, ami természetesen intimborotvált
(Ez egy válasz xyzxyz üzenetére (2018. 03. 04. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
197 cm, 93 kg vagyok, Debrecenben élek
valósan 20/6 a méretem, ami természetesen intimborotvált
(Ez egy válasz xyzxyz üzenetére (2018. 03. 04. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mai nap délután szívesen beszállnék Budapesten házaspárhoz akár bi hajlamokkal! Írjatok: sokcsont@gmail.com
Szia! Szeretnénk megkérdezni a magasságod test súlyod köszönjük
(Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2017. 08. 19. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 19. szombat 17:40
Sziasztok
Én egy 32 éves, többesben rutinos pasi vagyok
Valódi és nem felnagyított..
20/6-os farkam van
Én egy 32 éves, többesben rutinos pasi vagyok
Valódi és nem felnagyított..
20/6-os farkam van
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
negyvenes.par@freemail.hu
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
negyvenes.par@freemail.hu
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
A hölgy pedig biszex .
A hölgy pedig biszex .
Sziasztok! Gergő vagyok 30éves pasi pest megyéből, akinek van egy 33éves menyasszonya. Ismerkednénk olyan hetero párokkal akik valóban hajlandóak találkozni és közös szimpátia esetén nem csak nézegetni szeretnék a frissen megismert lehetőségeket. Első körben várnánk egy részletes bemutatkozást esetleg egy-két fotóval, nyilván nem aktot várunk! Természetesen mi is azonos szintű bemutatkozót küldünk válaszban. Gergő & Zsuzsi 2018p9lite@gmail.com
Kényeztetnék Budapesten idősebb, fiatalabb hölgyeket, intelligens, igényes, normál alkatú, 28 éves erőteljes férfi vagyok. Vevő vagyok nagyon sok mindenre Írjatok emailt: sokcsont@gmail.com
Párhoz csatlakoznék csongrád megyében!
Párhoz,házaspárhoz csatlakoznék,akár rendszeresen is. sw.brucewillis@gmail.com
Budapesti, ápolt, csinos (42 és 45 év) házaspár vagyunk. Ismerkednénk ápolt, kultúrált, normális, borotvált, biszex fiúval vagy lánnyal, maximum 40 éves korig. Intelligens ember fényképes jelentkezését várjuk! (timicsaby@freemail.hu)