sziasztok! Zalai pár vagyunk,hölgyet keresünk 3iknak
sziasztok 22 éves srác vagyok alkalmi vagy akár tőbb éjszakás kapcsolatott keresnék de gangbangokba is részt vennék
Sziasztok! 26 éves egyedülálló mindenre nyitott srác vagyok megszeretnék ismerkedni veletek!
(Ez egy válasz harmaskedvelo üzenetére (2018. 05. 07. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 07. hétfő 12:13
Sziasztok! 34/34 éves házaspár vagyunk Békés megyében. Hölgy vagy férfi partnert keresünk a nő kényeztetése miatt! Igényes ápolt megjelenés feltétel. Hölgy 30-45 év közötti,férfi 25-35 között. Fényképes leveleket várunk, hogy ki szeretne beavatni a 3-as szex örömeibe. Az se baj ha neked is az első. Leveleket várjuk: harmaskedvelo@gmail.com címre
Sziasztok,
47 éves Bpi pasiként, érett párral ismerkednék ...
jatekos71@hotmail.com
Üdv.
Zsolt
47 éves Bpi pasiként, érett párral ismerkednék ...
jatekos71@hotmail.com
Üdv.
Zsolt
Sziasztok! 34/34 éves házaspár vagyunk Békés megyében. Hölgy vagy férfi partnert keresünk a nő kényeztetése miatt! Igényes ápolt megjelenés feltétel. Hölgy 30-45 év közötti,férfi 25-35 között. Fényképes leveleket várunk, hogy ki szeretne beavatni a 3-as szex örömeibe. Az se baj ha neked is az első. Leveleket várjuk: harmaskedvelo@gmail.com címre
holgyet part keresnek ma delutanra...budapest
irjal nekunk: lauraoetre@yahoo.com
(Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2018. 03. 09. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 09. péntek 08:20
Sziasztok!152/56/50 és 180/85/52 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk.
irjal nekem: laurapetre@yahoo.com
(Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok fiatal par vagyunk
3-nak szeretnenk fiatal pesti lany
Dekorativ par vagyunk sportos ferfi es csinos holgy
Higenia es diszkrecio alap varunk jelentkezest email : attilabedak61@gmail.com
Szep napot ( kor 18-35 ig
3-nak szeretnenk fiatal pesti lany
Dekorativ par vagyunk sportos ferfi es csinos holgy
Higenia es diszkrecio alap varunk jelentkezest email : attilabedak61@gmail.com
Szep napot ( kor 18-35 ig
Sziasztok! 21 éves fiúként csatlakoznék harmadiknak párokhoz. Rendes kinézelt,ápoltság amit teljesen elvárható tőlem. Még soha nem vettem részt ilyenben így szívesen lennék "tanuló". Képet is szívesen küldök magamról Bevállalós fajta vagyok ^^ Elérhetőségem:snapme96@gmail.com
Sziasztok,mi 46/43 éves pár vagyunk lányt keresnénk harmadiknak,közös idötöltés bulizások ,szexkapcsolat céljából minél hosszabb távra.
Budapesti 43/47 éves pár vagyunk. Megismerkednénk csinos, kedves, ápolt hölggyel, akit érdekel a két nő egy férfi felállás. Aki még sosem csinált ilyet, de izgatja a fantáziáját, azt is szívesen fogadnák.
Fényképes bemutatkozó levelet várunk. timicsaby@freemail.hu
Fényképes bemutatkozó levelet várunk. timicsaby@freemail.hu
par vagy holgyet keresnek ma estere..en 45/180/76...pest megye komarom esztergom megye
Sziasztok! Kezdō keresem ! Fıu keres fıut! İni vagyok angool@citromail.hu
Szia Diamigo!
Hova valósiak vagytok,merre fele? (Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova valósiak vagytok,merre fele? (Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Párként CSAK PÁRRAL ismerkednénk lány 24 fiú 37 email szandy5551@gmail.com
Sziasztok mi 24 37 vagyunk ismerkedünk?
(Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párommal,ismerkednénk!
L36;F41
Párommal,ismerkednénk!
L36;F41
Sziasztok
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz Nyirpárjá76 üzenetére (2018. 03. 31. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz Nyirpárjá76 üzenetére (2018. 03. 31. szombat 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó méretű potens pasi a közelünkből hellyel