Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 905 906 907 908 909 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#126   2011. 07. 26. kedd 01:30
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Betörhet-e Zsófi a szexiparba?

Néha akadnak olyan bevállalós castingra jelentkező csajok is, hogy agyunkat majd'eldobjuk! Ezúttal Zsófi jelentkezett hozzánk filmezésre, aki semmit sem bízott a véletlenre: máris saját casting videóval kopogtatott be hozzánk a szerkibe.

Zsófi

A mindössze 20 éves kiscsaj rafinált trükkhöz is folyamodott, befűzte egyik állandó castingos szereplőnket Simon mágust - aki egyébként pár hónapja még a UPC reklám falfúró testépítő szomszédjaként tépte a lakók idegeit... - hogy avassa fel őt a kamera előtt.

Zsófi2

Zsófinak nehéz lett volna nemet mondani - de ahogy Simont ismerjük, ő még az ördög öreganyját is szétcastingolná.
Az amatőr videó tehát elkészült, ezennel közkinccsé is tesszük - a döntést pedig rátok bízzuk: szerintetek elég tehetséges-e Zsófi ahhoz, hogy komoly karriert fusson be a szexiparban?

Zsófi3

Zsófi casting-jelenetéhez klikk IDE!

Zsófi castingjának fotóit ITT nézhetitek meg.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#125   2011. 07. 25. hétfő 01:36
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A hat leghülyébb tárgy, amivel ember valaha szexelt

Egy amcsi honlap összegyűjtötte a hat legmegdöbbentőbb tárgyat, amivel ember valaha szexelt – és a dolog ráadásul még nyilvánosságra is került. Eszerint a felfújható guminők már a lejárt lemez kategóriába tartoznak…

Az első ilyen tárgya: a piknikasztal.
Ohio államban ugyanis egy férfit azzal vádoltak, hogy megdugta a piknikasztal közepén tátongó ernyőtartó lyukat.

table
( a fotó csak illusztráció)

Az esetet a szomszéd hozta nyilvánosságra, ugyanis feljelentést tett a túlfűtött úriember ellen, ráadásául több DVD-t is mellékelt az esetről. A gyanúsított beismerte furcsa szokását, sőt azt is bevallotta, hogy nem csak a kertben, hanem a lakásban is többször szexelt a piknikasztallal. Négyrendbeli közszeméremsértés vádjával indítottak eljárást ellene, de 20 ezer dolcsi óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

A második: a jelzőtábla.

tábla

Dél-Dakotában szintén szomszédjának köszönhetően bukott le az a 60 éves férfi, aki közlekedési jelzőtáblákat „erőszakolt” meg. Letartóztatása után egy rakat videó került elő, ugyanis a férfi közel két évig saját maga rögzítette videóra heves akcióit a jelzőtáblákkal. A felvételek tanúsága szerint viszont nem csak a táblákra gerjedt, az egyik videón például szado-mazó cuccban még az ajtófélfát is keményen megdöngette.

Harmadik: a bringa

bike

Egy 51 éves szintén amcsi férfira (gázosak ezek az amerikaiak, nem?!) – pont akkor nyitottak rá, amikor egy szál pólóban épp a bringáját kúrogatta. Őt a takarító személyzet leplezte le, ugyanis többször kopogtak a szoba ajtaján, de mivel semmiféle válasz nem érkezett, ezért saját kulcsukkal benyitottak. Azonnal értesítették a rendőrséget, ám a gyanúsított azzal mentegette magát, hogy túl sokat ivott, ezért gerjedt rá a biciklijére. Kapott is érte 3 év felfüggesztett börtönt.

Negyedik: az utcai lámpa

lamp

Egy verőfényes februári napon egy 32 éves angol csávó rákattant az egyik lámpaoszlopra, és ott helyben jól el is intézte a „csábos” lámpavasat. Az eset egy csomó iskolás gyerek és fiatal nő szeme láttára történt, akik finoman szólva sokkot kaptak a nem mindennapi látványtól. A férfit persze hamarosan le is tartóztatták közszeméremsértés vádjával, de érdekes módon az ő neve sosem került nyilvánosságra.

Ötödik: egy pad a parkban

pad

Késő éjjel Hong Kongban Hszing úr magányosan sétálgatott a LanTian parkban, és úrrá lett rajta a szexuális láz. Épp egy fémből készült pad előtt kapta őt el a kangörcs, és hirtelen jó ötletnek tűnt, ha ráveti magát az ülőalkalmatosságra. Mikor farkincáját a résbe dugta, a lyuk még tágas volt, de kihúzni sajna már nem sikerült. Így aztán kénytelen volt a rendőrség segítségét kérni, ők azonnal mentőt hívtak, akik a paddal együtt elszállították az idős férfit. Közel négy órás munka után sikerült csak megszabadítani Hszing urat szerelme tárgyától, a szakemberek szerint mindössze egyetlen órán múlott, hogy nem kellett levágni az öregúr dákóját…

És végül a hatodik: autók és helikopter

car sex

Edward Smith mindössze 13 éves volt, amikor először belezúgott egy autóba. Szüzességét 15 évesen veszítette el egy négykerekű modellel. Jelenleg egy Vanília névre keresztelt fehér Volkswagen Bogár az első számú szerelme. Férfiak és nők soha nem is érdekelték, ám egyszer azért félrekefélt, méghozzá egy helikopterrel.
Különben nagyon romantikus pasi, verseket is ír. „Nem vagyok beteg, senkit sem akarok bántani. Tudom, mi rejtőzik a szívemben, és ezen nem kívánok változtatni. Egyszerűen csak az autókat szeretem!” – nyilatkozta Edward az újságíróknak

(Forrás: cracked.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#124   2011. 07. 24. vasárnap 03:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Máris itt a júliusi Privát DVD Party videója!

A júliusi Privát DVD Party élő filmforgatásának videójára igazán nem kellett sokat várnotok! A fotók után már itt a film is, nézzétek és élvezzétek a forgatás legmozgalmasabb pillanatait, vagyis: hogyan facsarja szárazra kameránk előtt a tengernyi faszt Szandika és Claudia...

Party1

A júliusi party fotónak megtekintéséhez klikk IDE!

A videóhoz pedig klikk IDE gyorsan!

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, live show, szexi lányok, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

A következő Privát DVd Party és nyilvános filmforgatás időpontja: 2011 augusztus 18. csütörtök
Műsorkezdés: 20.30

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat – ha elég bátrak vagytok, akár ti is színpadra kerülhettek!

Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Clubunk befogadóképessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy előre foglald le helyedet. Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@chello.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#123   2011. 07. 23. szombat 01:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nagyobb és keményebb kellene?

Ki ne szeretne csak egy kicsivel nagyobb péniszt, amivel elkápráztathatja párját vagy barátnőjét? Mi most egy kíméletes, de egyszerű megoldást ajánlunk azoknak, akik nagyobb szerszámot szeretnének...

A Penis XL izgató krém a péniszbe masszírozva kitágítja a vérereket, ezzel fokozott vérbőséget okozva. Mindennapos használatával pedig tartós pénisz növekedés érhető el.

penis xl1

A terméket most akciós áron rendelheted meg szexhopunkból.

penisxl2

A termék megtekintéséhez és rendeléshez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#122   2011. 07. 22. péntek 01:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Muffot is villantott a paraguay-i focidrukker csajszi!

Egy vérbeli exhibicionista paraguay-i focidrukker csajszinak aztán nincs szüksége VB-re ahhoz, hogy nekivetkőzzön. A tavalyi meztelenkedése után egy csapásra híressé vált Larisa Riquelme szinte napra pontosan egy évvel első nagy vetkőzése után ismét lehajította a textilt, és ezúttal kicsit tovább is merészkedett...

larisa04

Ha még emlékeztek rá, Larisa a 2010-es foci VB kezdetén beígérte a paraguay-i szurkolóknak: ha csapatuk bejut a döntőbe, levetkőzik egy férfimagazinnak. És bár a dél-amerikai válogatottnak nem sikerült a döntőbe jutnia, Larisának esze ágában sem volt csalódást okozni a nyálcsorgató szurkolóknak, ezért gyorsan modellt is állt egy meztelen sorozathoz, ahol a nemzeti lobogón kívül nem is viselt más textíliát.

Larisa nemzeti lobogós sorozatához klikk IDE!

larisa05

Idén a SoHo magazin fotósának tárta fel buja idomait, a képek helyszínéül pedig stílszerűen egy stadiont választott, és egy öltözőt...

larisa06

larisa07

No meg a kihagyhatatlan zuhanyzót, ahol ezúttal egy kis muffot is megcsillantott, méghozzá művészi fekete-fehérben...

larisa08

larisa09

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 905 906 907 908 909 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4656db
Utolsó üzenet: tegnap 03:14
 

Hírek

tegnap 03:14
Gyötörhető kis 18 éves... Alig múlt 18, de annyira tudja már hogyan dobja be a csalit, vagyis a nedves, illatos punciját, amire természetesen azonnal rajzanak a pasik, és ha valaki ennyire kihívó, azzal bizony nem lehet kesztyűs kézzel bánni... Faszt neki tövig, és szopatni... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!